Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Jorda en Judy, de beheerders van de Pissebeddenwinkel.
Mail: jorda@chello.nl
Mail: info@pissebeddenwinkel.nl

Bestellingen worden door ons met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en verzonden in een speciale verpakking. Mocht er toch iets niet naar jouw zin zijn dan heb je de mogelijkheid de bestelling te annuleren. Lees de onderstaande tekst zorgvuldig door.

Het herroepingsrecht.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pissebeddenwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

“Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

“Enkele producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Ook voor dieren geldt dat deze niet kunnen worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Bij het retourzenden van producten kan je ook gebruik maken van onderstaand formulier:

Herroepingsformulier (via de email of per telefoon kan je dit formulier bij ons aanvragen)